Jeg har alltid følt at jeg skulle si noe til verden. Jeg likte meg i rampelyset, men visste ikke hva jeg skulle der å gjøre… prøvde meg som skuespiller i skolerevyen på gymnaset, samt litt annet teater-virksomhet. Men det passet meg ikke å ikke være MEG. Så jeg fant ut ganske tidlig i livet at jeg ganske enkelt skulle være MEG – ikke spille roller.

Jeg har ingen formell utdannelse. Ingen ting trigget meg til å lære mere om. Skolegangen var i tillegg så kjedelig for meg at jeg ikke hadde verken karakterer eller «drive» til å gå inn i noe medisinsk forskerstudium, som jeg vel kanskje burde ha gjort. Men hodet mitt er det ikke noe galt med!

SÅ altså for 12 år siden fant jeg meg selv midt i et veikryss i livet! Skulle videre men ante ikke hvilken vei. Jeg hadde en dragning mot det alternative, men duverden der var det så mye rart som jeg ikke kunne identifisere meg med. Men jeg hang nå rundt på alternativmessene, og DER traff jeg på ei dame som holdt et foredrag om regresjon, gjenfødelse, livet mellom livene som virket veldig fornuftig og klok, og ikke for «svevende». Lang historie kort – jeg oppsøkte damen og lot meg guide inn i transe på en profesjonell og fin måte.

… der var jeg i to omganger. I første omgang ble jeg tatt til et tidligere liv som hadde et budskap til det jeg stod i i det livet jeg var i nå. I andre omgang gikk jeg tilbake til mitt forrige liv, og opplevde dødstidspunktet og det å reise over på den andre siden. Der var jeg i 4×45 minutter (tape-opptak på to fulle kassetter), og møtte sjelevenner, hjelpere, tidligere venner og slekt som nå er der osv. Og SÅ fikk jeg oppleve å være med på planlegging av dette livet, hvor jeg fikk en klarhet i denne energien som jeg skal formidle. Jeg hadde aldri tenkt i den retningen i det hele tatt, annet enn at jeg var nysgjerrig på energier gjennom healing osv. Jeg ble VIST (fikk føle) kroppen fylt opp av lekeenergi, samt kontrasten – en kropp uten. Jeg kjente stor kontrast mellom de to tilstandene.

Jeg ante ikke hvordan jeg skulle ta fatt på dette store temaet som jeg aldri hadde tenkt noe særlig på. Men har tatt små skritt – alltid i den retningen, og har etter hvert gjort noen tanker, og er nå klar for å gå UT I VERDEN og formidle dette glade budskapet om verdens beste medisin som i tillegg er helt gratis (om man ikke finner ut at det er fallskjermhopping man må drive med for å fylles av lekeenergi da).

Poenget er at ved å være bevisst det faktum at kroppens kjemi styres av den mentale tilstanden vi er i, og at dette kan styres i bevisstheten, har man direkte tilgang på en medisin som forskerne bruker millioner av kroner og dollar på å lage i pilleform. Og så har vi kjemifabrikken helt tilgjengelig hele gjengen!